Caroline's profile

Lidmaatschappen

Sorteren op

Een "werkend" leerbedrijf.  Gerund door stagiaires, leerlingen ROC, HBO, Facilitair en Artsen in opleiding. Onder supervisie van afgestudeerden en gediplomeerden die zich hard maken voor de toekomst van de zorg en de mensen die er gebruik van maken. Raad van bestuur gevormd door de gebruikers/patiënten/cliënten/bewoners samen met stagiaires en leerlingen, Raad van Advies/ Raad van Toezicht door mensen van buiten expertise houders en professionals.

Caroline van der Leeuw
door Caroline van der Leeuw
0 Stemmen
Comments 3
Caroline van der Leeuw

Volg blog

Gebruik de bovenstaande button om de blog te volgen. U krijgt dan bericht als er een nieuwe blogpost is.

Blog post volgend

De is een overzicht van de blogs welke u volgt en over wordt geinformeerd. Het niet meer volgen via bovenstaande button zal geen invloed hebben op deze inschrijvingen.

Geen posts gevonden.
 

Caroline van der Leeuw

Rotterdam, Netherlands

Lid geworden van deze community op feb 3, 2018

Bio Ik heb als interim locatiemanager gewerkt in de zorg voor mensen met een lichamelijke beperking die zelfstandig konden wonen met 24-uurs zorg. Ik ben Coach voor Waardigheid&Trots in de VVT sector voor zowel het Primaire Proces als ook voor het MT en strategisch niveau. Ontwikkeling Groensparadijs. Wonen voor ouderen ondersteunt door zorg en aandacht geven door studenten. Opleiding facilitair, HU ROC (divers)en Huisartsen opleiding.

(mobiel) telefoonnummer
06-41149555

Expertise
Ouderenzorg

Volgen

0 in deze community
Share