Page banner

Broedplaats

Categorieën

Online ledenonderzoek ouderenzorg: dit zijn de 5 belangrijkste inzichten

Gepost door Maartje Kuiper (Admin) Mar 5, 2018

Onlangs kon je als lid van PGGM&CO via een kort onderzoek jouw beeld geven van de ouderenzorg. Meer dan 22.000 leden reageerden op onze oproep. Dit zijn de 5 belangrijkste inzichten die we hebben verzameld. Bedankt voor jullie overweldigende inzet en betrokkenheid!

Hieronder vind je een overzicht van de 5 belangrijkste inzichten van het eerste onderzoek (thema: beeldvorming ouderenzorg):

En nu?

De komende weken willen we nog veel meer inzichten verzamelen om te ontdekken hoe het is gesteld met de ouderenzorg en hoe we er samen voor kunnen zorgen dat we de branche positiever kunnen belichten. Ook hiervoor hebben we jullie bijdrage nodig. Daarnaast willen we graag langs op scholen en opleidingen om ook te horen van (toekomstige) studenten hoe zij naar de ouderenzorg kijken. De inzichten die we opdoen, lees je in onze e-mailnieuwsbrief en op onze website.

Ken jij scholieren/studenten of starters?

Wat vind jij van de uitkomsten van dit onderzoek? Herken je het geschetste beeld? Wil jij met ons meedenken over dit thema? Of ken jij scholieren, studenten of starters die overwegen om in de (ouderen)zorg aan de slag te gaan? Laat het ons weten en stuur ons een berichtje

Deze post is bewerkt op mrt 5, 2018 door Maartje Kuiper

Deze post heeft 1 lid
LOG IN of MELD JE AAN om te participeren
Share