Page banner

Broedplaats

Categorieën

Ben jij bij de volgende bijeenkomst?

Gepost door Maartje Kuiper (Admin) Jan 11, 2018

Ideeënsessie Broedplaats

Vloggende stagiairs, senior-coaching of een goede introductie op de instelling, dit zijn ideeën die zijn voortgekomen uit de ideeënsessie tijdens de aftrap van Broedplaats op donderdag 4 januari. Een goed begin van het nieuwe jaar, een goed begin voor dit project. Want dat is dit platform eigenlijk: een project waarin we samenwerken om de stages in de zorg te verbeteren. Een project waarin jouw ideeën werkelijkheid kunnen worden. En als je zelf geen ideeën hebt, dan kun je goed bijdragen door de ideeën van anderen aan te scherpen. Hoe concreter we ze kunnen maken, hoe beter we ze kunnen realiseren. 

Op de homepagina vind je de video van de vruchtbare bijeenkomst op 4 januari. Wil jij ook bijdragen en vind je het fijn om in een groep te brainstormen? Kom dan naar een ideeënsessie waarin je samen met collega's en andere geïnteresseerden aan de slag gaat. 

Er is plek voor maximaal 15 deelnemers. Wil je erbij zijn?  Bij voldoende aanmeldingen vindt de volgende bijeenkomsten in Zeist plaats. Meld je aan!

  • Donderdag 8 februari van 14.00 uur tot 17.00 uur.

Aanmelden ideeënsessie 8 februari

 

(We verwerken onze aanmeldingen via Eventbrite. Als je op de button klikt, gaat de registratie voor de sessie via hen.) 

Deze post is bewerkt op feb 1, 2018 door Maartje Kuiper

Deze post heeft 1 lid
LOG IN of MELD JE AAN om te participeren
Share